divendres, d’octubre 20, 2006

Sala Martín, indocumentat?


Bitàcola de campanya (4)

L'economista Xavier Sala Martín, que de la mà de Pepe Antich, encara director de La Vanguardia, practica l’intrusisme en la professió periodística, en l’entrevista que publica avui en el buc insigne del Grup Godó, ha de demanar perdó al seu entrevistat, Josep-Lluís Carod-Rovira, al qual li havia atribuït una militància històrica al PSUC primer i després va i li posar l’etiqueta de liberal. Una etiqueta, aquesta de liberal, que tampoc sembla que a Carod que quan convé fa un discurs d’esquerres li desagradi.

Allò de l’intrusisme no ho dic per una qüestió gremialista, encara que seria bo preguntar als redactors i caps de política de La Vanguardia, si els fa gaire gràcia que les entrevistes als candidats en aquestes eleccions els hagin encarregat a aquest insigne economista, que ja s'ha convertit en una vedette mediàtica, i que per cert fa uns escrits com a comentarista força interessants.

Per la resta la campanya continua. Recomano el seguiment que en fa en Toni Dalmau amb el seu recull de frases i a Saül Gordillo, tots dos companys d'El Punt