dimarts, d’octubre 31, 2006

Ciutadans pel lerrouxisme


Bitàcola de campanya (i 8)

Foto de portada amb el títol «Ciutadans de Catalunya, muy cerca de entrar en el Parlament», a l’interior dues planes senceres dedicades al grup dels autoanomenats intel·lectuals que porten la bandera anticatalana. Era en el diari El Mundo de dilluns, un mitjà que també s’ha destacat pel seu anticatalanisme i per la seva línia propera al sector més dretà del Partit Popular.

Ni Piqué ha aconseguit tanta atenció a la seva premsa.
D’aquí a unes hores amb els resultats electorals a la mà no caldrà fer cap comentari sobre el tipus de periodisme que fa el diari El Mundo. Un periodisme de rigor i objectivitat!!! No ha transcendit cap sondeig electoral en el qual és doni cap oportunitat a Ciutadans per Catalunya per entrar al Parlament.

Tornant als del Partit de la ciutadania, Francesc de Carreras es queixava de la marginació que han patit durant la campanya i acusava als periodistes més coneguts de no haver entrevistat al seu candidat, culpant a Josep Cuní, Antoni Bases, Mònica Terribas, Carles Francino o Angels Barceló d’haver exclòs a Ciutadans per Catalunya perquè ells són els purs, «una veu lliure». En cap moment però no va fer cap menció al sistema de la informació amb blocs electoral en els mitjans de comunicació públics, un sistema que marca i dirigeix, sense cap criteri periodístic, la Junta Electoral.

Podria anar desgranant la quantitat de bestieses que conté el publireportatge del diari El Mundo o reproduir la demagògia i el lerrouxisme que es desprenia de les intervencions, en el míting de La Paloma, dels qui s’autodefineixen com a intel·lectuals no nacionalistes i que en aquestes eleccions només poden aspirar a treure vots al PP.

En tot cas si algú té interès en saber qui són i que vol aquesta gent podeu entrar a una altra dimensió clicant aquí.


P.D. Aneu en compta no us embrutiu amb la merda d’en Boadella ja que ens ensenya com ho fa per anar de ventre amb l’Avui i El Punt. Cosa que com a redactor d’El Punt li agraeixo enormement perquè si els del partit de la ciutadania són tants com ells diuen, i tots fan com ell, aviat incrementarem les vendes d’una manera fenomenal i jo obtindré una paga de beneficis.

En Toni Dalmau també ha trobat la darrera boadellada i hi dedica el seu post d'avui "Homenatge" de Boadella a la premsa catalana , com també ho ha recollit l'Eduard Batlle en el seu bloc.

A la tarda les agències de notícies han recollit la història. Reprodueixo la nota d'Europa press:
Boadella (Ciutadans) difon un vídeo en què explica la utilitat d''El Punt' i l''Avui' com a paper higiènicBARCELONA, 31 (EUROPA PRESS)El dramaturg i membre fundador de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, Albert Boadella, ha difós avui un vídeo en què critica el "buit" amb el qual la premsa catalana ha tractat la seva formació durant la campanya electoral i explica la utilitat que tenen diaris com 'El Punt' i l''Avui' com a paper higiènic.La gravació, que s'està propagant a través d'internet, mostra l'actor vestit amb batí i entrant en un de bany mentre explica que es tracta d'un "homenatge als diaris catalans" sobretot "per la manera que han portat la campanya de Ciutadans"."Són uns diaris magnífics, jo me'ls emporto... sempre... sempre me'ls emporto de viatge, perquè són molt útils", assegura i alhora ha entrant en el bany amb dues pàgines arrugades que assegura que corresponen a 'El Punt' i a l''Avui', si bé "altres dies he agafat 'El Periódico' i 'La Vanguardia'", puntualitza.