dimarts, de gener 02, 2018

Contra Catalunya: Operación weyler


“No hay peor tiranía que la que se ejerce a la sombra de las leyes y bajo el calor de la justicia.” Montesquieu


Aquest vídeo que circula per les xarxes i d'autor anònim, presenta una situació que curiosament coincideix en molts aspectes amb fets que s'han produït aquests darrers mesos a Catalunya. Potser és només una teoria més de la conspiració, però molts aspectes són absolutament creïbles entorn d'una campanya per arrasar Catalunya amb la connivència d'importants poders econòmics catalans, que ja han renegat dels seus orígens.
Es tractava de provocar el pànic amb la fugida d'empreses començant per el Banc de Sabadell i CaixaBank, que obririen el camí perquè els seguissin un munt d'empreses tal com ha succeït, tot incentivat per un decret del govern espanyol, amb pressions de tot tipus sobre el teixit empresarial a alt nivell per aconseguir la fugida exprés. Es tracta d'empobrir Catalunya encara que això enfonsi l'economia española


Segons la plana web Lo que Somos, aquesta operació contra Catalunya, hauria començat a finals de l'any 2014, com a part d'una estrategia calculada per aturar els efectes del 9-N.


Weyler és el nom del sanginari militar Valeriani Weyler que l'any 1909 va reprimir amb extrema duresa la revolta de la Setmana Tràgica1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, Narcís. Mis 2 preguntas para ti son:

1.- ¿Qué papel tiene la lengua catalana en las leyes francesas sobre la tecnología de radio DAB+ del Gobierno Macrón?

2.- ¿Sabes algo sobre si está saturada la radio FM en la provincia de Girona?