dimarts, d’octubre 24, 2006

La escopeta Nacional


Bitàcola de campanya ( 6)

I Piqué, sap algú si es va reunir secretament o va anar a dinar amb cap dirigent polític d’algun altre partit?

Sembla que ara la campanya s’ha centrat en descobrir amb qui es va veure qui. Què si Mas amb Rajoy, que si Montilla amb en Mas, que si els del tripartit es continuen veient en secret.

El fet és que Mas va anar a Doñana amb Mariano Rajoy, constatant que la política seriosa en el PP no està en mans de Piqué. El fet que s’hagi descobert aquesta trobada ha obligat a Mas a no amagar que els pactes puntuals amb el PP hi seran. I si no, que algú m’expliqui com penseu que podrà govern Artur Mas.!

El que estaria bé, seria poder veure el DVD de Doñana, que no sé perquè però aquesta trobada em fa pensar amb la pel·lícula, «La Escopeta Nacional». Un català que vol fer negocis amb certs personatges d'Espanya i que després en surt escaldat.....

És cert que la sociovergència és una altra possibilitat, més remota, que podria fer a Mas president. De fet, en el llistat de trobades que ara surten a la llum ha transcendit la de Mas i Montilla.

Però aquest Montilla, no deixa res per verd i també es va trobar amb Carod i Saura. Per reeditar el tripartit? O potser per dir que passi el que passi Mas ha de ser president per no fer un lleig a Zapatero. Qui sap!


PD. Aquest bloc s’ha hagut d’aturar un parell de dies perquè ha estat víctima d’un atac de hackers i s’ha hagut de refer part de la configuració. Com podeu veure s’ha aprofitat per modificar el seu aspecte.