dimarts, de gener 24, 2006

Els troglodites contra Catalunya



La mentida, la insidia i els atacs constants contra Catalunya des determinats sectors de l'extrema dreta espanyola, tenen un nom: Partit Popular.

Un partit que és defineix de govern a l'Estat espanyol, no pot tenir com a estratègia l'atac constant d'una part del territori que pretén governar, perquè aleshores estarà avocat al fracàs més absolut. El debat sobre l'Estatut ha despertat en el sí del PP els seus instint més baixos.

L'estretègia de la confrontació constant, l'intent de fer bullir la sang als catalans i enfrontar als territoris també té un nom; és l'estratègia del «guerracivilisme».
Qui millor ha definit aquesta estratègia del PP ha estat el New York Times que en el seu editorial d'avui "Troglodites a l'exèrcit espanyol" defineix d'una manera molt clara la situació.

Des de la distància el diari americà exigeix al PP que accepti d'una vegada per totes la derrota electoral que va paritr el 14-M de fa dos anys i que no excusi les actituts colpistes d'un sector de l'exèrcit espanyol en contra de la democràcia.