dijous, de febrer 02, 2006

Llibertat d’expressió



L’editor del diari francès France Soir ha acomiadat al seu director, Jacques Lefranc. El motiu: la defensa de la llibertat d’expressió que ha fet aquest diari després que el món islamista s’escandalitzes, fes una crida al boicot i amenaces de mort als autors de les vinyetes publicades del diari danès Jyllands-Posten.

La pregunta que és fan els periodistes de tot el món avui és:
tenim dret de fer caricatures de Deu?

Després de la publicació en el diari danès i en diferents diaris europeus d’aquestes caricatures grups armats han amenaçat als ciutadans i a tots els interessos danesos, noruecs i francesos a la franja de Gaza i Cisjordània.

El xoc de civilitzacions ara amenaça en fer-nos callar a casa nostre. Quina és aquesta religió fanàtica que vol imposar el seu credo a tot el món? Es la torna de les creuades?

En defensa de la llibertat d’expressió, opinió i pensament ens solidaritzem i fem costat a tots els periodistes amenaçats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets molt valent! Amb tantes amenaces, no tens por que un musulmà et talli el coll?

Anònim ha dit...

ei, molt bé

Anònim ha dit...

Felicitats! Cal gent valenta com tu a Europa.

Anònim ha dit...

Ofèn la intel.ligència veure les masses de fanàtics descerebrats defermant la seva violència suposadament purificadora, per manament diví, indiscriminadament.

Aquesta és la veritable ofensa.

Res en contra les persones de creences musulmanes, els desitjo el millor, començant per que es desempalleguin d'aquesta púrria de la que són les primeres víctimes.

Per la llibertat de pensament i d'expressió, no defallim contra aquests fanàtics.