dimarts, de desembre 15, 2020

El Joc de l'Oca del Suprem

 El Suprem escoltant la Fiscalia i una acusació particular propera a VOX ha ordenat tornar a jutjar Arnaldo Otegi.

 El Tribunal Suprem abona les tesis de la Fiscalia i VOX i no accepta l'anul·lació de la condemna a Otegi que reclamada pel Tribunal dels DDHH d'Estrasburg.

 Arnaldo Otegi va passar sis anys a la presó, per negociar la fi de la lluita armada d'ETA i propiciar la pau, condemnat en un judici que va ser declarat com injust per Estrasburg.



Ara el TS diu que es repetirà el judici. Es una decisió sense precedents. El Suprem demostra que són els qui manen. El Tribunal Suprem, és el poder Suprem de l'Estat, per sobre de qualsevol altre.

La Brunete Aranzadi ataca de nou, i ara ho fa per qüestionar la política del govern del PSOE, pels seus acords pressupostaris amb ERC i Bildu, i alhora avisa als presos polítics catalans que tot allò que guanyin a Europa en relació a les condemnes pel judici de l'1 d'Octubre, no servirà per res. El Suprem avisa que si cal retorcerà les lleis fins a on calgui per imposar el seu criteri. I a partir d'ara et podran jutjar les vegades que faci falta fins que la Brunete Aranzadi obtingui la condemna desitjada.

El TS també aprofita per tornar a la política del "tot es ETA" per deslegitimar Otegi i Bildu. Tot plegat tufa a jutges casposos, naftalina i un poc (o molt) de l'antic règim predemocràtic (altrament dit franquisme o dictadura, poseu-hi l'adjectiu que us vingui més de gust)